kunst kan

Kunst Kan…  is de projectruimte van Stichting What Art Can Do, een platform dat zich richt op interculturele samenwerking en een cross-culturele dialoog. De stichting is opgericht in 2018 door Simone Swildens. Kunst Kan… is een springplank voor kunstenaars en een laagdrempelige gemeenschapvoor kopers en liefhebbers van beeldende kunst.

Simone Swildens organiseert en cureert met Paul Wiegman en Geraldine MacDonald maandelijkse exposities vanuit hartje Jordaan met nationale en internationale kunstenaars die in Amsterdam nog niet aan een galerie verbonden zijn of aan een galerie verbonden willen zijn.

Kunst Kan… staat open voor het experiment, is internationaal en divers georiënteerd.

simone swildens

Simone Swildens is als oprichter, organisator en curator betrokken geweest bij vele nationale en internationale projecten waaronder Art in Redlight, het huidige This Art Fair; The independent Art Fair in Amsterdam Beurs van Berlage en Here-Now /Current Visions from Colombia; een kunstenaarsvisie op de veranderende culturele, sociale en politieke landschappen van een land dat getekend is door een 60-jarige geschiedenis van gewapende strijd.

www.thisartfair.com
https://here-now.nl/